4 kişinin yaralandığı kavga, ödenmeyen krediden

Ataşehir’de aile meselesi nediyle çıkan silahlı kavgada, 3’ü silahla 4 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
4 kişinin yaralandığı kavga, ödenmeyen krediden

Ataşehir’de aile meselesi nediyle çıkan silahlı kavgada, 3’ü silahla 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Olay saat 16.00 sıralarında Mutafa Kemal Cem Evi’nde meydana geldi. İddialara göre bir yakınlarının hayır yemeğinde buluşan aile fertleri arasında daha önce alınan ve ödenmeyen 40 bin liralık kredi nedeniyle tartışma çıktı. Kavganın büyümesi üzerine kontrolünü kaybeden Salih D., bir süre önce boşandığı eski eşi C.B’yi yere yatırarak başına silah dayadı. Bu sırada olaya müdahale eden Salih D.’ın oğlu Selçuk D. ile babası arasında boğuşma yaşandı. Salih D.’ın tetiğe basması nedeniyle oğlu Selçuk D., kızı Selcan O. ve cem evinde bulunan Ü.D isimli bir kadın yaralandı. Silah sesleri üzerine dışarıya çıkan vatandaşlar kavgaya müdahale ederek aile fertlerini ayırdı. Çıkan arbede sırasında Salih D. da darp edildi. Cem evine sığınan Salih D., polis ekipleri tarafından korumaya alındı.

Daha sonra zırhlı polis aracına bindirilen Salih D., Örnek Polis Merkezi’ne götürüldü. Silahlı kavga sırasında yaralanan 3 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
CİHAN

Yorumlar