3’ncü döneminde ilk açılışı gerçekleştirdi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, belediye başkanlığının üçüncü döneminde ilçe halkına hizmet veren Seher Hipermarketleri'nin 6.

Google Haberlere Abone ol
3’ncü döneminde ilk açılışı gerçekleştirdi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, belediye başkanlığının üçüncü döneminde ilçe halkına hizmet veren Seher Hipermarketleri'nin 6. şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Kadıoğlu, kurdele kesimi öncesi yaptığı konuşmasında, "3’ncü dönem belediye başkanlığı yeni görev dönemimizde ilk defa açılışını gerçekleştirdiğimiz bir işletme oldu. Esenyurt'ta bu yeni dönemde daha çok gelişmesi ve daha çok iş ve istihdam alanlarının oluşması için bu güzel ilçemizde hizmet etmeye devam edeceğiz. Seher Hipermarketleri güvenilirliğiyle, kalite ve uygun fiyatlarıyla Esenyurtlulara hizmet veren bir işletmedir. 6’ncı şubesini açarak güvenilirliği ve başarısını bir kez daha kanıtlamıştır. Başarılarının devamını dileyerek, hayırlı kazançlar temenni ediyorum." diye konuştu.

Açılış kurdelesini kesen Kadıoğlu, okunan duaların ardından işletme sahipleri Cesim ve Sıddık Güzeldere ile birlikte hipermarketi gezdi. Kadıoğlu, açılışa gelen vatandaşlarla sohbet ederek, burada da tebrikleri kabul etti.
CİHAN

Yorumlar