38 yaşındaki belediye çalışanı meslek lisesini birincilikle bitirdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışanı Resul Çalış(38), görev yaptığı birimde kendini daha da geliştirebilmek için eğitim gördüğü meslek lisesini birincilikle bitirmeyi başardı.Hasan Akbudak IMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Harita...

Google Haberlere Abone ol
38 yaşındaki belediye çalışanı meslek lisesini birincilikle bitirdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışanı Resul Çalış(38), görev yaptığı birimde kendini daha da geliştirebilmek için eğitim gördüğü meslek lisesini birincilikle bitirmeyi başardı.

Hasan Akbudak IMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Harita ve Kadastro Bölümü'nde öğrenim gören Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışanı Resul Keleş, 38 yaşında bölüm birincisi olarak mezun oldu. Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Avcı, Keleş’i plaketle ödüllendirdi. Avcı, plaket töreninde yaptığı konuşmada, okulu başarıyla tamamlayan Keleş’i tebrik etti.

Harita ve Kadastro Bölümü Alan Şefi Oktay Torun da 38 yaşındaki öğrencileri Keleş’in elde ettiği dereceyle başarının azimle kazanıldığını gösterdiğini belirtti. Resul Keleş ise samimi şekilde inanılarak gerçekleştirilen çalışmaların başarıyla sonuçlanabileceğini ifade etti. Keleş, şunları söyledi: “Gerek iş hayatında, gerek sosyal hayatın içinde olsun, bir şeyleri inanarak samimi olarak yaparsanız, o emeğin karşılığını hem İnsanların önünde hem de Allah katında kat be kat alırsınız. Buradaki amaç, odaklandığınız hedefin peşini bırakmadan azimle sıkı sıkıya bağlanmak ve sonucunda da istenilen başarıyı elde etmek olmalıdır. Bugün, Avrupa mesleki eğitim kriterleri ile mesleki ve teknik eğitim veren, eş değerleri içerisinde de en çok tercih edilen Hasan Akbudak IMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden böylesi bir ödülü almak benim için büyük bir onurdur.”

CİHAN

Yorumlar