3 yaşındaki kıza taciz şoku!

Gaziantep'te, kandırarak kaçırdığı 3 yaşındaki kızı taciz edip dövdüğü iddialarıyla tutuklanan 32 yaşındaki Ümit Sezer, yargılandığı davanın ilk duruşmasında 50 yıl hapis cezası aldı.

Google Haberlere Abone ol
3 yaşındaki kıza taciz şoku!

3 yaşındaki İ.K. adlı kız çocuğu, geçen 5 Ocak günü anne babasının Yaprak Mahallesi'nde kantinini işlettiği okulda kayboldu ve birkaç saat sonra birkaç kilometre uzaklıktaki tren rayları arasında yaralı olarak bulundu. Hastanede tedavisi yapılan küçük kızın dövüldüğü ve tacize uğradığı belirlendi. Tedavisinin sonrasında küçük kız ailesine teslim edilirken, polis ise 3 gün sonra güvenlik kameralarının incelemesinin ardından olayı gerçekleştirdiği saptanan Ümit Sezer'i gözaltına aldı. Küçük kızı okuldan 'ne kadar tatlısın' diyerek kucağına alarak tren raylarına götürdüğü öne sürülen şüpheli polis sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
İLK DURUŞMADA 50 YIL HAPİS CEZASI ALDI
Tutuklanan şüpheli sanık hakkında savcılık tarafından 'cinsel istismar, kasten yaralama ile zorla alıkoyma' suçlarından hazırlanan iddianame 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Dün yapılan davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık ile tacize uğrayan küçük kızın babası ve avukatlar katıldı. Mahkemede suçlamaları reddeden sanık, İ.K.'yi babasının isteğiyle tren istasyonunda bıraktığını söyledi. Küçük kızın babası ise doğru söylemediğini ifade ettiği sanıktan şikayetçi olduğunu tekrarladı.
Mahkeme heyeti savunmasını dinlediği sanığı; şiddet kullanarak işlediği cinsel istismar suçundan 24 yıl, kasten öldürme teşebbüsünden 20 yıl ve çocuğa karsı cinsel amaçlı hürriyetten yoksun bırakma suçlarından da 6 yıl hapis cezasına çarptırdı. Katıldığı ilk duruşmada 50 yıl hapis cezasına çarptırılan sanığın, kararı avukatları aracılığıyla temyiz edeceği bildirildi.


Yorumlar