3. köprüyü seyrederken uçuruma yuvarlandı

Beykoz'da otomobiliyle 3. köprünün yapımını seyretmeye giden bir kişi, yaklaşık 15 metrelik uçuruma yuvarlandı. Yolda geçen vatandaşlar tarafından şans eseri fark edilen şahıs, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, Beykoz Anadolukavağı...

Google Haberlere Abone ol
3. köprüyü seyrederken uçuruma yuvarlandı

Beykoz'da otomobiliyle 3. köprünün yapımını seyretmeye giden bir kişi, yaklaşık 15 metrelik uçuruma yuvarlandı. Yolda geçen vatandaşlar tarafından şans eseri fark edilen şahıs, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Beykoz Anadolukavağı Keçilik Mevkii’nde Pazar günü 14.00 sıralarında yaşandı. İddialara göre emekli Kemal Açıkgöz, 3. Köprü çalışmalarını izlemek üzere 34 ULJ 29 plakalı otomobiliyle ormanlık bölgeye gitti. Açıkgöz, bir süre sonra bulunduğu alandan ayrılmak için manevra yapmaya çalışırken otomobilinin kaydığını fark etti. Bu sırada çamur ve çalılarla kaplı alanda mahsur kalan Açıkgöz, aracını kurtarmak için indi. Aracını sıkıştığı yerden kurtarmak isteyen Kemal Açıkgöz, bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 15 metreden aşağıya yuvarlandı. Diken ve çalılıkların yoğun olduğu yere sıkışan yaşlı adam, uzun süre mahsur kaldı. Bağırarak sesini kimseye duyuramayan Açıkgöz, adeta ecel terleri döktü. Yaşlı adamın tam umudunu kestiği sırada, ailesiyle gezintiye çıkan Serkan Örenç, çalışır vaziyetteki aracı fark etti. Araçta kimse olmamasından şüphelenen Örenç, 'Kimse var mı' diye bağırınca, Açıkgöz'ün yardım çığlıkları geldi. Serkan Örenç vakit kaybetmeden itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, halat yardımıyla Açıkgöz’ün düştüğü noktaya ulaştı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından, Kemal Açıkgöz sedyeye bağlanarak yukarı çıkarıldı.

Ambulansla Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Açıkgöz’ün, kazayı hafif yaralarla atlattığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

CİHAN

Yorumlar