3 Günlük Bebeği Cami Tuvaletindeki Görevliye Bırakıp, Kaçtı

Gaziantep'te bir kadın, kucağındaki bebeği cami tuvaletindeki görevliye bırakarak ortadan kayboldu. Polis annenin kimliğini, güvenlik kameralarından tespit edecek.

Google Haberlere Abone ol
3 Günlük Bebeği Cami Tuvaletindeki Görevliye Bırakıp, Kaçtı

Gaziantep'te bir hanım kucağındaki bebeği cami tuvaletindeki görevliye bırakıp ortadan kayboldu. Hastanede kuvöze tahsil edilen çocuğun annesinin bulunması için polis çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

'ARABA ÇAĞIRIP GELECEĞİM'

Gaziantep'te cami tuvaletine bırakılan 3 gündelik kız bebek, hastanede tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre, Yeşilevler Mahallesi Mehmet Kaymak Camisinin tuvaletine giren bir kadın, görevliye 'Bebek burada kalsın, otomobil çağırıp geleceğim' diyerek 3 gündelik bebeği bırakarak ortadan kayboldu.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI

Bir zaman sonra kadının gelmemesinden şüphelenen görevli Mustafa Seyyar, '115 Polis İmdat' hattını arayarak hali bildirdi. Camiye gelen ekipler, bebeği 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim ederken, kadının kimliğinin belirleme edebilmesi amacıyla çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

BEBEĞE NESLİHAN ADI VERİLDİ

Gaziantep Çocuk Hastanesi'ne götürülen bebek, burada yapılan ilk muayenesinin arkasından sıhhat çalışanları sebebi ile 'Neslihan' ismi verilerek kuvöze konuldu. Tuvalet görevlisi Mustafa Seyyar, gazetecilere yaptığı izahatda, bebeği bırakan 25 yaşlarında düz şekilde giyimli kadının bebekle ortak kendisine üstünde 'ücretsiz' yazılı 3 çocuk bezi ve bebek elbisesi bıraktığını ve elinde 100 liralık bir deste nakit bulunduğunu kaydetti.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar