3 ayrı suçtan 4 yıl kesinleşmiş cezası bulunan şahıs saklandığı evde yakalandı

Kırşehir'de 3 ayrı suçtan toplam 4 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi polis tarafından saklandığı evde yakalandı.2012 ve 2013 yıllarında, "kasten adam yaralama, uyuşturucu bulundurma ve tehdit ile görevli memura görevini...

Google Haberlere Abone ol
3 ayrı suçtan 4 yıl kesinleşmiş cezası bulunan şahıs saklandığı evde yakalandı

Kırşehir'de 3 ayrı suçtan toplam 4 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi polis tarafından saklandığı evde yakalandı.

2012 ve 2013 yıllarında, "kasten adam yaralama, uyuşturucu bulundurma ve tehdit ile görevli memura görevini yaptırmama" suçlarından Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi ve Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakkında dava açılan M.Ç., cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından polisin takip listesine girdi. M.Ç., ihbar üzerine Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla Kuşdili Mahallesi'nde saklandığı evde yakalandı. 3 ayrı suçtan kesinleşmiş toplam 4 yıl 3 ay hapis cezası bulunan M.Ç, adliyedeki işlemlerinin ardından Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

CİHAN

Yorumlar