25 yıllık birikimini zirveye taşıdı, özel pasta siparişine yetişemiyor

25 yıldır pasta işiyle uğraşan Tolga Kazakoğlu, hayal gücünün ulaştığı her objeyi pasta olarak üretiyor.

Google Haberlere Abone ol
25 yıllık birikimini zirveye taşıdı, özel pasta siparişine yetişemiyor

25 yıldır pasta işiyle uğraşan Tolga Kazakoğlu, hayal gücünün ulaştığı her objeyi pasta olarak üretiyor. Butik işletme açan pasta ustası, özel tasarım pasta siparişlerine yetişemiyor.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaklaşık 25 yıl önce merak sardığı pasta tasarımı işini geliştiren Tolga Kazakoğlu, müşterilerinden gelen, otomobilden insan figürüne varana dek özel tasarım pasta siparişini kolaylıkla üretebiliyor. Türkiye'nin dört bir tarafından sipariş alan Kazakoğlu, eşi Özgür Kazakoğlu’nun da desteğini alarak KOSGEB'den destek almayı da başarmış.

Tolga Kazakoğlu, 25 yıllık pasta yapma birikimini, bir buçuk yıl önce evinde sipariş alarak büyüttüğünü belirterek, "Eşim en büyük destekçim. En büyük hayalimi, gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ben bu işin eğitimini almadım ve kursuna da gitmedim. Hırs ve azim duygularıyla, bu noktaya geldim. Ben normal pastacılığın ötesinde butik pastalar, kişiye özel pastalar yapıyorum. İnsanı betimleyen pastalar yapıyorum. Bir insanı tanımasanız bile, o kişinin yaptırdığı pastayı gördüğünüz zaman, sahibiyle ilgili bir fikriniz olabiliyor. Esprili, mesaj veren pastalar yapıyoruz. Yapamayacağım bir pasta şekli yok. Yeter ki, bana temasını verin. Ben onun aynısını tamamen yenebilir malzemelerle yaparım.” dedi.
CİHAN

Yorumlar