25 yıl sonra gelen mutluluk

Kırşehir’de yaşayan Mustafa - Mukaddes Gündüz çiftinin 25 yıllık çocuk hasreti mutlu sonla noktalandı.

Google Haberlere Abone ol
25 yıl sonra gelen mutluluk

Kırşehir’de yaşayan Mustafa - Mukaddes Gündüz çiftinin 25 yıllık çocuk hasreti mutlu sonla noktalandı. Yıllar sonra hiç beklemedikleri bir anda erkek çocuk sahibi olan çift, “Çok mutluyuz. Allah bizi sevindirdi, herkesi de sevindirsin.” şeklinde duygularını dile getirdi.

25 yıllık evli olan Gündüz çifti, yıllarca çocuk özlemi çekti. Çocuk sahibi olabilmek için evliliklerinin ilk yıllarında uzun süre tedavi gören çift, çocukları olmayınca tedaviyi yarıda kesti. Anne Mukaddes Gündüz rahatsızlanınca muayene için hastaneye gitti. Doktorunun 7 aylık hamile olduğunu söylemesiyle Gündüz çifti sevince boğuldu. Muayeneden bir hafta sonra tekrar rahatsızlanan ve doğum için hastaneye yatırılan Mukaddes Gündüz’ün, Durmuş Efe ismini verdikleri çocukları dünyaya geldi.

Hiç çocuk akıllarında yokken beklemedikleri bir anda eşinin hamile olduğunu öğrenen Mustafa Gündüz, çok sevinçli olduğunu ve duygularını anlatmakta zorlandığını söyledi. Eşinin akrabası olduğunu belirten Mustafa Gündüz, “Pazarcılık yapıyorum. 25 yıllık evliyim, çocuğumuz hiç olmadı. Hanımım da benim amcam kızı. Akraba evliliğimiz de var. 25 yıl bekledik. Aklımızda hiç öyle bir şey yoktu. Birden hanımım rahatsızlandı. Hastaneye getirdik. Muayeneden sonra doktor ‘7 aylık çocuğunuz var’ dedi. Bu sevinci, duygularımı anlatamam. Çok sevinçliyim. Allah cemi-cümleye versin. Kurban olduğum Allah bizi sevindirdi, herkesi sevindirsin. İnanın şu anda çok mutluyum baba olduğum için.” dedi. Çocuğuna babasının ismini verdiklerini söyleyen baba Gündüz, heyecandan konuşmakta zorlandı.

Anne Mukaddes Gündüz ise mutlu olduğunu belirterek oğluna baktıkça sezeryan olduğu için oluşan ağrılarını hissetmediğini dile getirdi. Anne Gündüz, “Çok mutluyum. Sezeryan oldum. Çocuğu gördükçe ağrımı hissetmiyorum hiç. Yeni evliyken 5-10 sene tedavi gördüm. 15 senedir de tedavi görmüyordum. 7 aylık olunca öğrenince çok mutlu oldum. Allah herkese versin, herkese tattırsın.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar