25. Vergi Haftası dolayısıyla anıta çelenk sunuldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 25. Vergi Haftası dolayısıyla anıta çelenk sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
25. Vergi Haftası dolayısıyla anıta çelenk sunuldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 25. Vergi Haftası dolayısıyla anıta çelenk sunuldu. Karadeniz Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Osman Günay, “Vatandaşlarımıza verilecek hizmetlerin en hızlı, etkin ve en verimli şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağının sağlanmasında vergi gelirleri büyük önem taşımaktadır.” dedi.

Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Osman Günay, Atatürk Anıtı önünde yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından haftanın önemine ilişkin yaptığı konuşmada, "Vatandaşlarımıza verilecek hizmetlerin en hızlı, etkin ve en verimli şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağının sağlanmasında vergi gelirleri büyük önem taşımaktadır. Vergi sadece kamu giderlerini finanse eden bir kaynak değil, aynı zamanda ekonomik büyümeyi teşvik eden, istihdam ve sanayileşmeyi özendiren, haksız rekabeti önleyen, sosyal adaleti düzenleyen, tasarrufları ve sermaye birikimini sağlayan en önemli araçlardan biridir. Mükellef ve Vergi Dairesi olarak bu haftayı hep birlikte kutlamak istiyoruz. Karadeniz Ereğli Vergi Dairesi olarak bizler mükelleflerimizle sıcak ilişki kurmanın sevincini, kendimizi en samimi yollardan anlatabilmenin keyfini ve verginin önemini paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Mükelleflerimizin de vergi bilincine sahip, gönüllü vergi uyumuna katkıda bulunan vatandaş olma sevincini yaşamasını istiyoruz. Hedefimiz etkin idare, mutlu mükellef, güçlü bir Türkiye'dir." diye konuştu.

    Anıta çelenk sunumunun ardından Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Osman Günay ve beraberindeki heyet Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ı ziyaret etti. CİHAN

Yorumlar