25 Kiloluk Obez Köpek Diyetle 5 Kiloya Düştü

ABD'nin Ohio eyaletinde dakhund cinsi köpeği eski sahibi yalnızca abur cubur ile besleyerek aşırı kilo almasına neden olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
25 Kiloluk Obez Köpek Diyetle 5 Kiloya Düştü

Dennis isimli Dakhund cinsi av köpeği sahibinin verdiği abur cuburlar yüzünden normal kilosunun 5 katına çıkmıştı. Neyse ki köpeğin bakımını üstlenmiş bir akraba, yoğun bir diyetle köpeğin normal kilosuna dönmesini sağladı.

KÖPEĞE HEM DİYET HEM DE EGZERSİZ YAPTIRDILAR

Dakhund cinsi av köpekleri kamu içerisinde 'sosis köpek' şekilde da biliniyor ve uzun ince bedeni ve kısa bacaklarıyla tanınıyor. Dennis isimli köpeğin normal kilosunun beş katına kadar çıkmıştı. Ancak Burton'ın uyguladığı düzen sonrasında Ülkü ağırlık bulunan 5 kilograma düştü. Altı yaşındaki köpeğe, kilo vermesi için diyetin yanı paradigma tertipli egzersiz de yaptırıldığı öğrenildi.

KÖPEĞE CERRAHİ OPERASYON DA YAPILDI

Köpeğin sarkan derisinin ise bir operasyonla alındığı söylendi.

Dennis'in 'öncesi ve sonrası' fotoğrafları internette tık rekorları kırıyor.
Brooke Burton, Dennis'in obez zamanlarında birkaç adım attıktan sonra soluk nefese kaldığını söyledi. Burtoni arkasından Dennis'i düzeyi mamayla beslemeye başladığını ve tertipli yürüyüşlere çıkardığını söyledi. 'Başlarda ağır depresyonda olduğunu görebiliyordunuz, hiç iyi hissetmiyordu' diyen Burton, şimdiyse Dennis'in canlandığını ve herkesle oynamak istediğini anlatım etti.

'YEMEK VERMEK SEVGİ GÖSTERMEK DEĞİLDİR'

Dennis'in sarkan derisi için operasyonu gerçekleştiren baytar Kathleen Ham ise hayvan sahiplerine 'Yemek eda etmek gönül göstermek anlamına gelmiyor. Hayvanlarınızın sizden daha ziyade ilgi ve ilgi bekliyor' dedi.



Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar