25. Genç İletişimciler Yarışması’nda 3 AÜ’lü ödüle layık görüldü

Aydın Doğan Vakfı tarafından bu yıl 25.si düzenlenen Genç İletişimciler Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Google Haberlere Abone ol
25. Genç İletişimciler Yarışması’nda 3 AÜ’lü ödüle layık görüldü

Aydın Doğan Vakfı tarafından bu yıl 25.si düzenlenen Genç İletişimciler Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada 3 Atatürk Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi öğrencisi de ödül almaya layık görüldü.

Nitelikli medya çalışanı ve yöneticisi yetişmesine katkı amacıyla düzenlenen Aydın Doğan Vakfı Genç İletişimciler Yarışması'nda 6 ana kategorinin 23 alt dalında yarışan öğrenciler arasında AÜ İletişim Fakültesi öğrencileri de yer alıyor. İnternet yayıncılığı dalında yarışan genç iletişimcilerden "internet sitesi" kategorisinde ikincilik ödülünü AÜ İletişim Fakültesi'nden Emre Yüksel Karataş alırken, üçüncülük ödülünü ise aynı fakülteden Celal Can Vatandaş ve Yusuf Akdeniz'in projesi aldı.

İstanbul Hilton Convention Center'da düzenlenen ödül töreninde AÜ Prof. Dr. Rektörü Hikmet Koçak, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Besim Yıldırım, Doç. Dr. Raci Taşçıoğlu ve İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Atik ödül alan öğrencileri yalnız bırakmadı.


CİHAN

Yorumlar