23 yörenin halk oyunları Sivas’ta buluşacak

Okullaraarası Yıldızlar Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası, Sivas’ta yapılacak. 23 ilin katılımıyla gerçekleşecek olan yarışmada Sivas’ı Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu temsil edecek.    Gençlik Spor Bakanlığı,...

Google Haberlere Abone ol
23 yörenin halk oyunları Sivas’ta buluşacak

Okullaraarası Yıldızlar Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası, Sivas’ta yapılacak. 23 ilin katılımıyla gerçekleşecek olan yarışmada Sivas’ı Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu temsil edecek.

    Gençlik Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı, Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından programa alınan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Halk oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, 23 Mayıs 2014 Cuma günü saat 10.00 da 4 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenecek.

    Halk oyunları Türkiye Şampiyonası'na illerinden birincilikle çıkan ve grup yarışmalarında birinci ve ikinci olan topluluklar katılacak. 23 ilin katılımıyla gerçekleşecek olan yarışmada Sivas’ı Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu temsil edecek.

    Halk Oyunları İl Temsilcisi Ahmet Karababa yaptığı yazılı açıklamada, yarışmaya katılacak olan toplulukların 22 Mayıs 2014 sabah saat 09.00 dan itibaren 4 Eylül Spor Salonu'nda provalarını yapabileceklerini ifade etti. Aynı gün saat 16.00 da Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi'nde teknik toplantı yapılacağını açıklayan Karababa, Saat 18.00'de başlayacak olan kortej yürüyüşü ve Kongre Müzesi bahçesinde yapılacak gösterilerle birinci gün programı sonuçlanacağını dile getirerek 23 Mayıs 2014 saat 10.00'da ise Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye şampiyonası yarışmaları başlayacağını kaydetti. CİHAN

Yorumlar