23 Nisan Balıkesir'de de coşkuyla kutlandı

Balıkesir'de 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Program, sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk koyma töreniyle başladı, Atatürk Parkı'nda devam etti.

Google Haberlere Abone ol
23 Nisan Balıkesir'de de coşkuyla kutlandı

Balıkesir'de 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Program, sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk koyma töreniyle başladı, Atatürk Parkı'nda devam etti. Burada İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene Vali Ahmet Turhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Jandarma Teğmen Cengiz Evranos Ortaokulu öğrencisi Elif Nihan Çavdar, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu öğrencileri ise Anadolu Ateşi dans gösterisi sundu. Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, çeşitli ülkelerin giysi ve bayraklarıyla "Dünya Çocukları" adlı bir gösterisi yaptı. Daha sonra okullar sırasıyla hazırladıkları halk oyunları gösterilerini sergiledi. Tören, Balıkesir Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu'nun konseriyle sona erdi. CİHAN

Yorumlar