22 işitme engelli Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde tatil yaptı

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 22 işitme engelli, Antalya'nın Manavgat ilçesi Çolaklı'da tatil yaptı. Manavgat Çolaklı'da bulunan beş yıldızlı Süral Resort Hotel, 22 engelliye tatil yaptırdı. Genel Müdür Rauf Yücedağ, Antalya...

Google Haberlere Abone ol
22 işitme engelli Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde tatil yaptı

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 22 işitme engelli, Antalya'nın Manavgat ilçesi Çolaklı'da tatil yaptı.

Manavgat Çolaklı'da bulunan beş yıldızlı Süral Resort Hotel, 22 engelliye tatil yaptırdı. Genel Müdür Rauf Yücedağ, Antalya İşitme Engelliler Derneği'nden 22 işitme engelliyi konaklama tesislerinde misafir ettiklerini söyledi. 22 işitme engelliyi konaklama tesislerinden ağırlamaktan onur duyduklarını belirten Yücedağ, konaklama tesislerinin her zaman engelli sorunlarına karşı duyarlı olduğunu olmaya da devam edeceğini kaydetti.

Engellilerin önündeki engellerin kaldırılması ve hayata tutunmalarında her zaman yanlarında olacaklarını vurgulayan Yücedağ, "22 işitme engelli vatandaşımızı otelimizde ağırlamaktan onur duyduk. Otelimizin tüm imkanlarından faydalanmalarını istedik. İşitme engelli kardeşlerimizle bir araya gelmekten ve otelimizde ağırladığımız için mutlu olduk." dedi.

CİHAN

Yorumlar