26. dönem POMEM sonuçları açıklandı mı? POMEM 26. Dönem mülakat sonuçları

26. dönem POMEM mülakat sonuçları için gözler Polis Akademisi Başkanlığı’na çevrildi. Lisans ve önlisans mezunu binlerce polisin alınacağı 26. Dönem polis alımları mülakat süreci 30 Haziran tarihinde bitmişti. Şimdi merak edilen 26. dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak?

Google Haberlere Abone ol
26. dönem POMEM sonuçları açıklandı mı?

26. dönem POMEM mülakat sonuçları için gözler Polis Akademisi Başkanlığı’na çevrildi. Lisans ve önlisans mezunu binlerce polisin alınacağı 26. Dönem polis alımları mülakat süreci daha önce bitmişti. Şimdi merak edilen 26. dönem POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? Soruların cevabı için gözler Polis Akademisi Başkanlığı’na çevrilmiş durumda. 

İçişleri Bakanlığı nezninde Polis Akademisi Başkanlığı bünyesinde polis olmak isteyen polis adaylarının gözü kulağı son dakika gelecek 26. Dönem POMEM polis mülakat sonuçlarına çevrildi. 26. dönem POMEM için başvurular daha önce sona ermişti. Lisans ve önlisans mezunu binlerce polisin alınacağı süreçte seçme sınavları ve mülakatlar da tamamlanmıştı. 26. Dönem Pomem polis alımları için tüm süreçleri geride bırakan adaylar son dakika mülakat sonuçlarının açıklanacağı anı beklemeye başladı.

PMYO 26. Dönem POMEM yeni polis alımı ilanı mülakat sınav sonuçları, EGM son dakika POMEM PMYO 2 bin 500 polis alımı mülakat sonuçları, 26. dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 26. dönem POMEM sonuçları belli oldu mu? Haberlerine odaklanmış durumda. Polis Akedemisi Başkanlığı 26. dönem POMEM sonuçlarını pa.edu.tr internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyuracak.

Yorumlar