21 kilo eroin ele geçirildi, bir kişi tutuklandı

Kayseri'de, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda; 21 kilo 266 gram eroin maddesi ele geçirildi ve olayla ilgili bir kişi tutuklandı. Valilikten yapılan...

Google Haberlere Abone ol
21 kilo eroin ele geçirildi, bir kişi tutuklandı

Kayseri'de, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda; 21 kilo 266 gram eroin maddesi ele geçirildi ve olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 27 Temmuz 2014 günü saat 20.45 sıralarında 21 plaka sayılı şehirlerarası otobüs içerisinde yaşı küçük A.Ş. isimli şahsın yakalandığını, şahsa ait 2 adet peynir bidonu içerisine zulalanmış halde, toplam 40 adet sarı koli bantları içerisinde şeffaf naylon poşetlere sarılı daralı ağırlığı 21 kilo 266 gram gelen eroin maddesi olduğu değerlendirilen toz madde ele geçirildi.

A.Ş. isimli şahsın yaşının küçük olmasından dolayı işlemleri Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütüldü ve şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek” suçundan işlem yapıldı.

Şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

CİHAN

Yorumlar