2014 YGS’da Kırşehir'de Serhat Dershanesi birinci çıkardı

Kırşehir Serhat Dershanesi öğrencisi İsmet Dağlı, YGS’de Kırşehir birincisi oldu.

Google Haberlere Abone ol
2014 YGS’da Kırşehir'de Serhat Dershanesi birinci çıkardı

Kırşehir Serhat Dershanesi öğrencisi İsmet Dağlı, YGS’de Kırşehir birincisi oldu. Türkiye genelinde ise 284. sırada yer aldı.

Birincilik sonucunu değerlendiren Serhat Dershanesi Müdürü Davut Aksaya, “Kırşehir de her zaman başarılı sonuçlar aldık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Serhat Dershanemiz ildeki dereceleri toplayarak birinci oldu. Bu başarıda emeği geçen aileleri, okul ve dershane öğretmenlerimizi teşekkür ediyor, kutluyorum. Dershanemizin ve öğrencilerimizin bu başarısını LYS’de de sürdüreceğine inanıyorum.” diye konuştu.

Serhat Dershanelerinin vizyon ve misyonu ile eğitimde öncü kurum olmanın sorumluluğunu taşıdıklarını dile getiren Aksaya, “Her yıl binlerce öğrenciye destek oluyoruz, rehberlik hizmeti veriyoruz ve öğrencilerimizin üniversiteye yerleşebilmeleri için en iyi eğitimi almalarını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Öğrencilerimizin her zaman daha başarılı olmaları için hizmetlerimize devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Serhat Dershanesine gittiği için mutlu olduğunu söyleyen İsmet Dağlı da “Başarılı olmamda dershanemizin emeği çok fazla. Bu konu da öğretmenlerime, aileme, arkadaşlarıma herkese teşekkür ederim.” dedi.
CİHAN

Yorumlar