2 bin liralık telefonu 500 liraya almak isterken dolandırıldı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir vatandaş, piyasa değeri 2 bin lira olan cep telefonunu 500 liraya almak isterken dolandırıldığı gerekçesiyle polise müracaat etti.

Google Haberlere Abone ol
2 bin liralık telefonu 500 liraya almak isterken dolandırıldı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir vatandaş, piyasa değeri 2 bin lira olan cep telefonunu 500 liraya almak isterken dolandırıldığı gerekçesiyle polise müracaat etti. Cep telefonu paketini büyük bir heyacanla açan şahıs, paketten oyuncak telefon çıkınca büyük şaşkınlık yaşadı.

Mustafakemalpaşa Polis Merkezi'ne müracaat eden K.B., 2 bin liralık telefonu 500 liraya satmak isteyen kimliği belirsiz iki kişi tarafından dolandırıldığını söyledi. Polise ifade veren K.B., "Hafif ticari araçla yanıma gelen iki kişi Bursa Gümrük Müdürlüğü'nde çalıştıklarını söylediler. Ellerinde iPhone 5S marka cep telefonu olduğunu, bu telefonunun gerçek değerinin 2 bin TL olduğunu, bana 500 liradan satabileceklerini söylediler. Ben de telefona karşılık 420 TL verdim. Şahıslar ayrıldıktan sonra telefon paketinden oyuncak telefon çıktı." dedi. CİHAN

Yorumlar