19 Mayıs judoda sesini duyuruyor

19 Mayıs Belediye Judo takımı 6-7-8 Aralıkta Ankara’da düzenlenen 1. lige terfi müsabakalarında 8 takım arasından 3.

Google Haberlere Abone ol
19 Mayıs judoda sesini duyuruyor

19 Mayıs Belediye Judo takımı 6-7-8 Aralıkta Ankara’da düzenlenen 1. lige terfi müsabakalarında 8 takım arasından 3.'lük kürsüsüne çıkarak ilçeye judoda ilk ciddi kupayı getirdi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu elde edilen başarıdan dolayı idarecileri, antrenör ve sporcuları kutladı. Başkan Topaloğlu, “19 Mayıs sporda çok yol kat etti, etmeye de devam edecektir. Verdiğimiz desteklerin başarı olarak dönmesi bizlere verilebilecek en güzel hediyedir. Ayrıca hepinize ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

İdareci Fatih Kılıç ise “Takımımıza maddi ve manevi desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Güven Özyurt'a, 19 Mayıs Belediye Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu’na katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Antrenör Mustafa Soytürk de müsabaka ile ilgili şunları söyledi: “Bu bizim için ilk deneyim oldu. İlçemizde judo yeni oluşum içerisindedir. Bundan sonraki çalışmalarımız daha iyi başarılar için devam edecektir. Bu konuda ilçemizdeki ileri gelen büyüklerimizin ve iş adamlarımızın ilçe takımımıza sahip çıkmalarını ve desteklemelerini bekliyor. Desteğini hiçbir zaman bizden esirgemeyen başkanımız Osman Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.” CİHAN

Yorumlar