19 Mayıs Gençlik Merkezi 1193 gence hizmet veriyor

Samsun’un 19 Mayıs ilçesindeki Gençlik Merkezi 504 bayan, 689 erkek olmak üzere toplamda 1193 sporcu ve gence hizmet veriyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Serkan Eroğlu, "19 Mayıs ilçesi Gençlik merkezi bünyesinde Gençlik...

Google Haberlere Abone ol
19 Mayıs Gençlik Merkezi 1193 gence hizmet veriyor

Samsun’un 19 Mayıs ilçesindeki Gençlik Merkezi 504 bayan, 689 erkek olmak üzere toplamda 1193 sporcu ve gence hizmet veriyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Serkan Eroğlu, "19 Mayıs ilçesi Gençlik merkezi bünyesinde Gençlik Merkezi kapalı spor salonu sentetik çim saha ve gençlik kampı olmak üzere 4 kurumsal alanda 22 farklı branşta 28 usta eğitici antrenörle gençlerimize daha iyi hizmet vermekteyiz. Bu anlamda gençlerimiz sportif kültürel ve sosyal çalışmalara yönlendirilerek sağlıklı yaşam alanları oluşturmaktayız. Branşlarımız, judo ,güreş, karate, voleybol, izcilik, basketbol, wushu, kick boks masa tenisi, satranç, step, aerobic-fitness, halk oyunları, tiyatro etkinlikleri, hüsn-i hat, müzik eğitimi, İngilizce. Ayrıca, Almanca dil eğitimi, matematik, Türkçe, sosyal bilgiler, çocuk gelişimi ve oyun odası, oryantiring üzerine çalışmada yapılıyor." dedi.

CİHAN

Yorumlar