19 Mayıs etkinlikleri çelenk töreniyle başladı

Adana’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Valilik Hizmet Binası bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.Gençlik Haftası etkinliği kapsamında daha önce 27 branşta yapılması planlanan...

Google Haberlere Abone ol
19 Mayıs etkinlikleri çelenk töreniyle başladı

Adana’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Valilik Hizmet Binası bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Gençlik Haftası etkinliği kapsamında daha önce 27 branşta yapılması planlanan müsabakalar, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen olay nedeniyle iptal edildi. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Valilik Binası’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu, ardından saygı duruşunda bulundu. Etkinliğe, Vali Yardımcısı Halis Arslan, Şube Müdürleri Kazım Tekin, Mustafa Uyanık, Cemal Demirağ, Mahmut Kır, Murat Adıgüzel, Seyhan Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ümran Öz, Yüreğir Gençlik Merkezi Müdür Vekili Eyup Çelikoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, Federasyon İl Temsilcileri, sporcu, hakem, antrenör ve yöneticiler katıldı.

CİHAN

Yorumlar