18 yaşındaki genç 4 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bursa’da 18 yaşındaki bir genç, moloz ve çöplerle dolu bir tarlada 4 bıçak darbesi ile öldürülmüş halde bulundu. Cesedin, Hasan Çotur’a ait olduğu belirlendi.Edinilen bilgiye göre; Osmangazi Küçükbalıklı Mahallesi’nde oturan Hasan...

Google Haberlere Abone ol
18 yaşındaki genç 4 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bursa’da 18 yaşındaki bir genç, moloz ve çöplerle dolu bir tarlada 4 bıçak darbesi ile öldürülmüş halde bulundu. Cesedin, Hasan Çotur’a ait olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre; Osmangazi Küçükbalıklı Mahallesi’nde oturan Hasan Çotur, annesi Kurthanım ile kağıt toplayan babası Veli Çotur’un deposuna sabah saatlerinde gelip bir süre kaldıktan sonra arkadaşlarıyla buluşmak üzere ayrıldı. Çotur’dan o saatten itibaren haber alınamadı.

Küçükbalıklı Dik Sokak üzerinde boş tarlada yatan birini gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. 112 ekipleriyle birlikte olay yerine gelen polis yerde yatan kişinin 4 bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi. Cesedin 18 yaşındaki Hasan Çotur’a ait olduğu belirlendi. Polis ekipleri güvenlik çemberi oluşturarak olayla ilgili çalışma başlattı.

BABANIN FERYADI

Polisin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Hasan Çotur’un babası Veli Çotur gözyaşlarına boğuldu. Oğlunu yattığı yerde teşhis eden acılı baba dayanamayarak yere yığıldı. Tarladan mahalle muhtarı Cemil Aksu’nun desteği ile çıkarılan acılı babaya, olay yerinde bulunan ambulansta müdahale edildi. Dizlerini dövüp, ağlayan acılı baba polisler tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

YOL ALANI MADDE BAĞIMLILARIN MEKANI OLDU

Bu arada, mahalle sakinleri Hasan Çotur’un cesedinin bulunduğu alanın okul ve yol alanı olduğunu belirerek, “Burası normalde yol, ancak akşam 18.00’den sonra burası artık pislik yuvası oluyor. Baliciler, madde bağımlıları burada alem yapıyor. Kaç kere müracaat ettik ama bunun önüne geçilmiyor. Şu anda burası madde bağımlıların mekanı olmuş durumda.” şeklinde tepki gösterdi. CİHAN

Yorumlar