18 gündür kayıp olan vatandaşın cesedi gömülü bulundu

Sinop'ta 18 gün önce araba pazarına gitmek için 12 bin lira ile evinden ayrılan İl Sağlık Müdürlüğü çalışanı Kemal Taş'ın (41) cesedi, ormanlık arazide gömülü bulundu Sinop’un Korucuk köyündeki evinden 12 bin lira ile otomobil almak için 18 gün önce ayrı.

Google Haberlere Abone ol
18 gündür kayıp olan vatandaşın cesedi gömülü bulundu

Sinop'ta 18 gün önce araba pazarına gitmek için 12 bin lira ile evinden ayrılan İl Sağlık Müdürlüğü çalışanı Kemal Taş'ın (41) cesedi, ormanlık arazide gömülü bulundu
Sinop’un Korucuk köyündeki evinden 12 bin lira ile otomobil almak için 18 gün önce ayrılan 2 çocuk babası Kemal Taş'tan haber alamayan yakınları televizyon programcısı Müge Anlı'nın programından yardım istedi. Yapılan soruşturmada, S Y. ile H B. gözaltına alındı. Zanlıların ifadelerinde, Taş'ın cesedinin Erfelek ilçesi Soğucalı köyü Kıran Mahallesi'nde ormanlık arazide gömülü olduğunu belirtmeleri üzerine, polis ve jandarma ekipleri bölgeye gitti. Kemal Taş'ın cesedi Kıran mevkisinde ormanlık arazide gömülü olarak bulundu. Ayrıca cesedin üzerinde 5 bin TL para, cep telefonu, kimliği ve özel eşyaları ile gömüldüğü anlaşıldı. Kemal Taş'ın cenazesi Atatürk Devlet Hastanesi morguna, oradan da Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


CİHAN

Yorumlar