176 polis şafak vakti operasyon yaptı, sobadan uyuşturucu çıktı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, özel harekat, çevik kuvvet, asayiş, Yunus timleri ve Çocuk Şubesi ekiplerinin desteği ile şafak vakti uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
176 polis şafak vakti operasyon yaptı, sobadan uyuşturucu çıktı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, özel harekat, çevik kuvvet, asayiş, Yunus timleri ve Çocuk Şubesi ekiplerinin desteği ile şafak vakti uyuşturucu operasyonu düzenledi. 176 polisin katıldığı operasyonda gözaltına alınan 12 zanlıdan 9’u tutuklanarak cezaevine konuldu.

Osmangazi ilçesi Altınova, Başaran, Yeşilova Mahallesi’nde ‘torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 176 polisin katılımıyla şafak vakti operasyon düzenledi. Polis köpeği Alfa’nın da destek verdiği operasyonda 10 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Polis ekipleri baskın yapılan mahallelerin etrafında kuş uçurtmadı.

SOBADAN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Baskınlarda yüklü miktarda uyuşturucu esrar maddesi, bonzai maddesi ve ecstasy hap ile 2 adet 7,65 milimetre çapında tabanca, bu tabancalara ait 2 adet şarjör, 14 adet 7.65 milimetre ve 6 adet 9 milimetre çaplarında fişek ele geçirildi. Baskın sırasında polis kameraları da kayıttaydı. Özel harekat ekiplerinin koç boynuzu ile girdiği evler didik didik aradı. Narkotik köpeği Alfa, kullanılmayan kanepeye zulalanmış esrar maddesi ele geçirdi. Evleri didik didik arayan ekipler, sobanın külü içerisinde uyuşturucu madde ele geçirdi. Sobanın içinde küle zulalanmış kağıt içerisindeki esrar maddesine el konuldu. Baskınlarda gözaltına alınan 12 zanlı 7uyuşturucu bulundurmak, uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevkedildi. Zanlılardan 9’u tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan ekiplerin aynı gün şehirlerarası otobüs terminalinde düzenlediği operasyonda bir otobüste yapılan aramalarda, 3 bin 840 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. CİHAN

Yorumlar