17 Yaşındaki Liseli, Sınıf Arkadaşını 17 Bıçak Darbesiyle Öldürdü

Gaziantep'te lise öğrencisi İ.D., kız arkadaşının fotoğrafını çektiği için tyükseliştığı sınıf arkadaşı Aydın Kapısız'ı 17 bıçak darbesiyle öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
17 Yaşındaki Liseli, Sınıf Arkadaşını 17 Bıçak Darbesiyle Öldürdü

Gaziantep'te, sabah saatlerinde 60'ıncı Yıl Mahallesi'ndeki Ülgan Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki İ.D., kız arkadaşının fotoğrafını çektiği için tyükseliştığı tıpkı yaştaki derslik arkadaşı A.K.'yi 17 bıçak darbesiyle öldürdü.

KIZ ARKADAŞ VE FOTOĞRAF KAVGASI

Ülgan Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10'uncu derslik öğrencisi İ.D. ile A.K., okula yakın bir noktada karşılaştı ve tyükselişmaya başladı. İddiaya göre, İ.D., bir gün öncelikle tıpkı sınıfta tahsil gördüğü kız arkadaşının fotoğrafını çektiği gerekçesiyle A.K. ile tyükselişmaya başladı.

RASTGELE BIÇAK SAVURDU

Kısa zamanda büyüyen tyükselişmada öfkelenen İ.D. beraberinde olan bıçakla derslik arkadaşına gelişigüzel vurmaya başladı. A.K. aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığılırken, İ.D. ise kaçtı.

HAYATA VEDA ETTİ

Olayı gören talebe ve vatandaşların ihbarıyla gelen sıhhat ekipleri nedeni ile Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan A.K., doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak öldü. Yaşamını yitiren liseli gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurum morguna gönderildi.

PARKTA YAKALANDI, SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayın arkasından kaçan zanlı liseli ise 100'üncü Yıl Parkı içinde suç aleti bıçakla müşterek yakalandı. Gözaltına tahsil edilen ve sorgulamasında kız meselesi yüzünden çıkan tyükselişmada öldürdüğünü ve pişman olduğunu söyledi. Şüpheli İ.D., Çocuk Şube Müdürlüğü'nde tutulmaya devam ederken, polis öğrencilerin eğitim gördüğü lisede güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar