17 Yaşındaki Genç Kız, Bonzai Partisinde Ölü Bulundu

Esenyurt'ta bir rezidansta düzenlenen bonzai partisinde 17 yaşındaki kız hayatını kaybederken olayla ilgili tutuklanan iki kişinin eve gidişi kameralara yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
17 Yaşındaki Genç Kız, Bonzai Partisinde Ölü Bulundu

Esenyurt'ta bir rezidansta düzenlenen bonzai partisinde 17 yaşındaki kız hayatını kaybetti. Olayla ilgili tutuklanan iki zanlının uyuşturucu partisinin yapıldığı eve gidişi, güvenlik kameralarına yansıdı.

17 YAŞINDAKİ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Esenyurt'tan 112'yi arayan bir ihbarcı, bir kadının fenalaştığını belirterek sıhhat takımı istedi. Olay yerine gelen sıhhat ekipleri, 17 yaşındaki R.Y.'nin yaşamını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk araştırmada genç kızını bonzai kullandıktan sonra hayatını kaybettiği belirlendi.

GÜNLÜK KİRALANAN DAİREDE BONZAİ PARTİSİ

Olay yerine giden polis ekipleri, rezidanstan kaçmaya çalışan Murat K. adlı şahsı gözaltına aldı. Evde tetkik oluşturan polis, gündelik kiralanan dairede bonzai kullanıldığını saptama etti. Binanın güvenlik kameralarını inceleyen polis, Murat K.'nin arkadaşı Murat D.'yi ve daireyi gündelik kiraya sağlayan O.Y. ile D.A.'yı da gözaltına aldı. Daireyi kiraya sağlayan ikili hür bırakılırken, Murat K. ve Murat D. ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zanlıların kiraladıkları eve gitmeleri, güvenlik kameraları nedeni ile böyle görüntülendi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar