17 yaşında faili meçhul cinayete kurban gitti

Zonguldak'ta 17 yaşındaki çocuk, yol kenarında silahla vurulmuş halde bulundu. Köylüler tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ferdi Korkmaz, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Korkmaz'a kimin ateş ettiği tespit edilemedi. Jandarma...

Google Haberlere Abone ol
17 yaşında faili meçhul cinayete kurban gitti

Zonguldak'ta 17 yaşındaki çocuk, yol kenarında silahla vurulmuş halde bulundu. Köylüler tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ferdi Korkmaz, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Korkmaz'a kimin ateş ettiği tespit edilemedi. Jandarma olayın faili ya da faillerini tespit etmek için soruşturma başlattı.

Olay, Zonguldak merkeze bağlı Karaman beldesi Dağüstü köyünde dün öğle saatlerinde meydana geldi. 17 yaşındaki Ferdi Korkmaz, köyün yakınlarında yol kenarında ağır yaralı bulundu. Vücudunun çeşitli yerlerinden ateşli silahla vurulmuş halde yol kenarında köylüler tarafından bulunan Ferdi Korkmaz, otomobille Karaman Sağlık Ocağına, burada yapılan ilk müdahalenin ardından da ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Korkmaz, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gencin ölümünü haber alan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Korkmaz'ın bir yakını yaptığı açıklamada, "Kimsenin bir şey bildiği yok şu anda. Adli vaka devam ediyor. Yol kenarında bulunmuş. Oradan alıp götürüyorlar. Önce Karaman'a sonra oradan ambulansa koyuyorlar. İlk müdahale ambulansta başlıyor. Buraya getiriyorlar. Hastanede ölüyor. Tüfekle veya tabancayla vurulduğunu söylediler. Herhangi bir kişiyle kavgası yoktu. Olayın nasıl olduğunu tespit etmek için Ankara'ya eşyaları gitti. Ondan sonra belli olacak." dedi.

Olayın faili bulunamadı. Jandarma ekipleri cinayetin failini tespit etmek için soruşturmayı derinleştirdi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, Korkmaz'ın üstünden çıkan kıyafetleri ve çevredeki bulguları kriminal inceleme için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Otopsisi yapılan Ferdi Korkmaz için hastane morgunda tören düzenlendi. Ailesine teslim edilen Korkmaz'ın naaşı, cenaze aracına konularak köyüne gönderildi. CİHAN

Yorumlar