16 yaşındaki çocukların kanlı kavgası

Çorum'da meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olay İnönü Caddesi Çepni Mahallesi'nde meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
16 yaşındaki çocukların kanlı kavgası

Çorum'da meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay İnönü Caddesi Çepni Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 2 grup Çepni Mahallesi'nde bulunan parkta karşılaştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile 16 yaşındaki Burak Sur ile yine aynı yaştaki Hakan Bolat araçlarında bulundurdukları pompalı tüfekle Ali Danacı (16) ve Yasin Altınkaya'ya (16) 4 el ateş etti.

Çevredeki vatandaşlar tarafından durum 112 sağlık ekiplerine ve polise bildirildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri ilk müdahalenin ardından çok sayıda saçmanın isabet ettiği Danacı ile Altınkaya'yı ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerindeki incelemeler ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkan polis, Burak Sur, Hakan Bolat ile birlikte olaya karıştığı iddia edilen Sedat Karaman (18) ve Dursun Güneş (18)'i kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Olay yerinde yapılan inceleme esnasında ise şüpheli şahısların olay yerinden kaçtıkları esnada kullandıkları pompalı tüfeği bir aracın altına attıkları tespit edildi. Polisin tüfeğe el koyduğu öğrenilirken, yaralılardan Ali Danacı'nın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


CİHAN

Yorumlar