16 bin lirayı yatırdıktan sonra dolandırıldığını anladı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, cep telefonundan arayan ve kendisini polis olarak tanıtan kimliği belirsiz kişi tarafından 16 bin lira dolandırıldığını belirten bir kişi Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat etti. Tahtalı Mahallesi’nde...

Google Haberlere Abone ol
16 bin lirayı yatırdıktan sonra dolandırıldığını anladı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, cep telefonundan arayan ve kendisini polis olarak tanıtan kimliği belirsiz kişi tarafından 16 bin lira dolandırıldığını belirten bir kişi Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat etti.

Tahtalı Mahallesi’nde ikamet eden H.Ö.’i (45) cep telefonundan arayan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, polis olduğunu, yürütülen bir soruşturma kapsamında verilen hesaba para yatırılması gerektiğini söyledi. Sözde polisin yönlendirmesiyle Küçük Sanayi Sitesi’ndeki banka şubesine giden H.Ö., bankadan 15 bin 800 lira para çekti. Banka ATM’sinden 9 bin 800 lirayı R.Ç. adına gönderen H.Ö., 6 bin lirayı da A.N. adına verilen kredi kartı hesabına yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan H.Ö. Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat etti. Polise ifade veren H.Ö., "Parayı yatırdıktan sonra bir şeylerin ters gittiğini anlayınca polis merkezine geldim." dedi. Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar