150 bebek hayatlarının ilk yarışına katıldı

Gaziantep'te düzenlenen bebek emekleme yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Sistemli AVM'nin 18.

Google Haberlere Abone ol
150 bebek hayatlarının ilk yarışına katıldı

Gaziantep'te düzenlenen bebek emekleme yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Sistemli AVM'nin 18. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada bebekler emeklerken, onların birinci olması için çaba sarf eden aileleri de renkli görüntüler oluşturdu.

7 ile 12 aylık 150 bebeğin katıldığı yarışmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, bebeklerin mücadelesi keyifli dakikalar yaşattı. Bebeklerden çok ailelerinin oldukça heyecanlı göründüğü yarışmada, anne ve babalar bebeklerinin bitiş çizgisine ulaşması için yoğun çaba sarf etti.

Yarışmaya yoğun bir katılım olduğunu dile getiren Sistemli AVM Genel Koordinatörü Adem Sarıkaya, “18 yıl etkinlikleri kapsamında bir kaç aktivite gerçekleştirdik. Bunlardan bir tanesi de bebek emekleme yarışması. Bugün ve yarın iki ayrı kategoride olacak yarışmamız. Yarışma sonunda birinci, ikinci ve üçüncüye bazı ödüllerimiz olacak.” dedi.

Emekleme yarışmasını kazanan Muhammet Kırmızıgül isimli bebek birinci, Halil Baki Özkurt isimli bebek ikinci, Eyma Kaya isimli bebek ise üçüncü oldu. Birinciye 250, ikinciye 150 TL, üçüncüye ise 100 TL alışveriş çeki verildi. Ödülü kazanan aileler aldıkları parayı bebekleri için harcayacaklarını söyledi. CİHAN

Yorumlar

GÜL SELAM EMEKLEME YARIŞMASI YAPILACAKMI YAPILACAKSA NEZAMAN TSKL.