15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

MÜSİAD Çorum Şubesi üyelerince, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşenlerin aileleri ve yaralananlar için başlatılan kampanyaya yaklaşık 80 bin lira bağış yapıldı

Google Haberlere Abone ol
15 Temmuz Dayanışma Kampanyası
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi üyelerince, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit düşenlerin aileleri ve yaralananlar için başlatılan kampanyaya yaklaşık 80 bin lira bağış yapıldı.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Mücahid Ahmed Köksal, bir grup dernek üyesiyle Ziraat Katılım Bankası Çorum Şubesi önünde yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi büyük bir felaket atlatıldığını belirtti.

Başbakanlıkça, 15 Temmuz'da şehit olanların ailelerine ve yaralılara yönelik yardım kampanyası başlatıldığını hatırlatan Köksal, şöyle devam etti:

"Biz de MÜSİAD olarak üyelerimiz arasında bir kampanya organize ettik ve bugün Allah izin verirse yardımlarımızı yerine ulaştıracağız. Bizim yaptığımız çok küçük bir şey. Ben o gün Ankara'daydım, yaralıların bir kısmını gördüm. İnsanlar canlarını verdiler, hayati organlarını verdiler. Dolayısıyla böyle küçük yardımlarla onlara teşekkür edemeyiz ama Hazreti İbrahim'in ateşe atıldığı sırada ağzında su taşıyan güvercin misali çorbada tuzumuz bulunsun diye bir yardım kampanyası organize ettik."

Kampanya için bağışları çok kısa sürede topladıklarını vurgulayan Köksal, katkı yapan dernek üyelerine teşekkür etti.

Köksal ve beraberindekiler, daha sonra banka şubesine girerek toplanan parayı yardım hesabına yatırdı. Yardım hesabına yaklaşık 80 bin lira yatırıldığı öğrenildi.

Yorumlar