15 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Kayseri’de bir ilköğretim okulunda 15 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Olay, Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’nda yaşandı. Öğrenciler...

Google Haberlere Abone ol
15 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Kayseri’de bir ilköğretim okulunda 15 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Olay, Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’nda yaşandı. Öğrenciler ambulanslarla çeşitli hastanelere götürüldü. 17 öğrenci ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İddialara göre, akşam saatlerinde poşet içinde bulunan naftalinin bir öğrenci tarafından ezilmesi sonucu kokusu sınıflara dağıldı. Öğrencilerin bazılarının baş dönmesi ve bulantı şikayeti üzerine okula ambulans çağrıldı. 15 öğrenci il merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak gözlem altına alındı.

Olayı duyan çok sayıda öğrenci velisi de okula akın etti. Bazı velilerin panik yaşadığı gözlendi. Polis, okula gelerek inceleme yaparken Doğalgaz Acil Servis ekibi de okulda doğalgaz sızıntısı olup olmadığını kontrol etti.

Hastaneye kaldırılan öğrencilerin ciddi bir sağlık sorununun olmadığı ve ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildikleri açıklandı. Olayla ilgili polisin soruşturması devam ediyor. CİHAN

Yorumlar