15 ayrı camide hatimle teravih namazı kılınacak

Sakarya’da Ramazan boyunca 15 ayrı camide hatimle teravih namazı kılınacak. Sakarya Müftü Yardımcısı Yusuf Akkuş, düzenlediği basın toplantısında, camilerin Ramazan ayına hazır olduğunu söyledi. Din görevlisiz cami olmadığını ve...

Google Haberlere Abone ol
15 ayrı camide hatimle teravih namazı kılınacak

Sakarya’da Ramazan boyunca 15 ayrı camide hatimle teravih namazı kılınacak.

Sakarya Müftü Yardımcısı Yusuf Akkuş, düzenlediği basın toplantısında, camilerin Ramazan ayına hazır olduğunu söyledi. Din görevlisiz cami olmadığını ve tüm camilerde mukabele okunacağını belirten Akkuş, ilahiyat fakültesi öğretim üyeleri, emekli din görevlileri ve İmam hatip liselerinin meslek dersleri öğretmenlerinin de vaaz ve irşat programları yapacağını kaydetti. Dini konularda vatandaşlardan gelen soruları cevaplandırmak için 09.00 ile 23.00 saatleri arasında Alo 190 hattının hizmet vereceğini ifade eden Akkuş, huzur evleri, çocuk yuvaları, hastane ve cezaevlerinin de ziyaret edileceğini vurguladı.

HATİMLE TERAVİH NAMAZI KILINACAK CAMİLER ŞÖYLE;

Akkuş, 11 ilçede 15 ayrı camide hatimle teravih namazı kılınacağını, her geçen yıl hatimle teravih namazı kılınan cami sayısında artış olduğunu söyledi. Akkuş, teravihle namaz kılınacak camileri şöyle açıkladı:

Adapazarı: Ağa, Orta ve Hidayet camileri

Akyazı: Gaziosmanapaşa Camii

Arifiye: yeşil Kubbeli Camii

Erenler: Mehmet Zahid Kotku Camii ve Örnek Mescidi

Ferizli: Sönmezışık Camii

Geyve: Tarhan Vakıf Camii

Hendek: Orta, Yenimahelle Selimiye Camii

Karapürçek: Mehmet Akif Ersoy Camii

Kocaali: Fiskobirlik Mescidi

Sapanca: Buhara Camii

Serdivan: Albay Şükrü Arıcı Camii

CİHAN

Yorumlar