14 çift evlenmek için 14 Şubat'ı seçti

Yozgat Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuran 14 çiftin nikâhı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kıyıldı.

Google Haberlere Abone ol
14 çift evlenmek için 14 Şubat'ı seçti

Yozgat Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuran 14 çiftin nikâhı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kıyıldı. Günler öncesinden randevu alıp, nikah işlemlerini tamamlayan çiftler ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştiren imzayı attı. Belediye Başkanı Yusuf Başer’in kıydığı nikah töreninde genç çiftlerin heyecanlı olduğu görüldü. Aile cüzdanına 14 Şubat tarihini yazdıran çiftler, hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşadı.

Nikahı kıyılan Betül ve Ali Osman Seyran çifti, 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü'nde nikahlarının kıyılmasına çok sevindiklerini belirterek, bu sayede hem Sevgililer Günü hem de evlilik yıl dönümünü bir arada kutlayacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Başer ise 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü'nde saat 14.00’ta 14 çiftin nikahını kıydıklarını belirtti. Başer, "Bizde toplumumuzda aile birliği çok önemli, aile birliğinin temelleri bu nikah töreni ile atılmış oluyor. Tabi 14 Şubat’ta Dünya Sevgiler Günü olması münasebetiyle sevgili gençler de bugünün unutulmaması için 14 Şubat saat 14.00’te nikahımız olsun diye talepleri oldu. Bugün itibariyle yaklaşık 14. nikahımızı kıyıyoruz. Akşama kadar da bu yoğunluk devam edecek. Genç çiftlerimiz 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü'nde nikahımız yapıldı diye, gelecek nesillere de bu güzel günün hatırasının anlamlı olmasını sağlamışlardır. Ben bu vesile ile tüm ailelerimizi ve sevgili gençlerimizi tebrik ediyorum." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar