11 Yaşındaki Kıza Tecavüz Davasında Rekor Ceza

Adana'nın Kozan ilçesinde 7 ay önce 11 yaşındaki bir kıza tecavüz etmekten tutuklanan 2 kişiye 39 yıl 4'er ay, gözcülük yapan kişiye ise 9 yıl ceza verildi.

Google Haberlere Abone ol
11 Yaşındaki Kıza Tecavüz Davasında Rekor Ceza

Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanmakta olan iddianameye göre, ilçeye bağlı Turgutlu Mahallesi'nde evlerine yakın bir yerde bahçede D.Y'nin (11) yanına gelen Ahmet Y. (26) ve Muhammet Y. (25) sırasıyla küçük kıza tecavüz ettiler.

BİRİ TECAVÜZ EDERKEN DİĞERİ KÜÇÜK KIZI TUTMUŞ!

Tecavüz esnasında biri tecavüz ederken, başka arkadaşının küçük kızı tuttuğu öğrenildi. Küçük kızın ailesinin Kozan Jandarma Komutanlığı'na şikayette bulunması üstüne öncelikle Ahmet Y. gözaltına alınarak tutuklandı.

SAVCILIĞA MEKTUP: TEK BAŞIMA YAPMADIM

Kozan M Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulan Ahmet Y., savcılığa yazdığı mektupta tecavüz olayını tek başına yapmadığını belirterek, Muhammet Y. ve onlara gözcülük oluşturan Gökhan Y.'nin (22) ismini verdi. Bunun üstüne jandarma ekipleri Turgutlu Mahallesi'nde Muhammet Y. ve Gökhan Y'yi de gözaltına aldı. Şahıslar, sorgularının peşinden tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MAHKEMEDEN REKOR CEZA!

Kozan Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Ahmet Y. ve Muhammet Y. meselesinde 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'cebir, tehdit yahut hile kullanarak kişiyi hürriyetinden mahrum kılma' suçlarından 39'ar sene 4'er ay, tecavüz esnasında gözcülük oluşturan Gökhan Y.'ye ise 9 sene hapis cezası verildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar