11. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları Kayseri'de yapılacak

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Doğan, Koç Holding ve Üniversite Sporları Federasyonu'nun düzenlediği 11. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları'nın, 11- 18 Mayıs'da ERÜ ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü...

Google Haberlere Abone ol
11. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları Kayseri'de yapılacak

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Doğan, Koç Holding ve Üniversite Sporları Federasyonu'nun düzenlediği 11. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları'nın, 11- 18 Mayıs'da ERÜ ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Kayseri'de yapılacağını açıkladı.

Prof. Dr. Murat Doğan, ERÜ Senato Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, atletizm, basketbol, cimnastik, futbol, hentbol, okçuluk, oryantiring, su topu, voleybol ve yüzme branşlarındaki oyunlara yaklaşık 120 üniversiteden 6 bin sporcu, antrenör ve idarecinin katılacağını belirtti.

     Oyunların büyük coşku içerisinde geçmesini beklediklerini ifade eden Doğan, şunları kaydetti: "11. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları ülkemizde ulusal alanda yapılan en kapsamlı ve katılımlı organizasyon olma özeliği taşımaktadır. Basketbol, futbol, hentbol ve voleybol branşlarında yapılacak müsabakalar yıl içerisinde üniversitelerin yaptıkları mücadelelerin en üst ligi olan Üniversiteler Süper Ligi finali, diğer branşlarda ise Üniversiteler Türkiye Şampiyonası mücadeleleri gerçekleştirilecek."

     CİHAN

Yorumlar