100 TL harcadılar, otomobil sahibi oldular

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin her 100 TL ve üzeri alışveriş için bir çekiliş numarası verdiği 2 otomobilin talihlileri araçlarını teslim aldı.

Google Haberlere Abone ol
100 TL harcadılar, otomobil sahibi oldular

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin her 100 TL ve üzeri alışveriş için bir çekiliş numarası verdiği 2 otomobilin talihlileri araçlarını teslim aldı.

Geçtiğimiz günlerde Milli Piyango İdaresi’nin gözetiminde ve noter huzurunda yapılan çekilişe, 3 Eylül 2013 ile 30 Kasım 2013 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak, ücretsiz Optimum Club üyesi olanlar katılabildi. Danışma birimine alışverişlerini belgeleyerek kupon numarası alan on binlerce ziyaretçi arasında yer alan talihliler 30847 çekiliş numarasına sahip Mikail Akın ile 45598 çekiliş numarasına sahip İlhan Gümüş, son model otomobillerini teslim almaya aileleriyle birlikte geldi.

Talihlilerden Mikail Akın, yaşadığı heyecanı anlatırken, ‘’Doğrusu ben bu tür çekilişlere pek inanmazdım. Ya torpilli birine çıkar ya da tanıdıklarına verirler diye düşünürdüm. Bu yüzden hiç umudum yoktu diyebilirim. Yanılmışım.’’ dedi.

Otomobil kazandığını çalıştığı sanayi sitesindeki torna tezgahının başında öğrendiğini anlatan Mikail Akın, ‘’Beni Optimum’dan arayıp, otomobillerden birinin bana çıktığını söylediklerinde bir an dilim tutuldu sanki. O ilk şoku atlattıktan sonra teşekkür ettim ve hemen eşimi arayıp müjdeyi önce ona verdim.’’ diyerek, duyduğu sevinci dile getirdi. Mikail Akın, otomobili ile ilk olarak eşi ve çocuklarını yanına alıp Seyhan Baraj Gölü kenarındaki Adnan Menderes Bulvarı’nda tur atacağını söyledi.

Bir kebapçı lokantasında çalıştığını belirten diğer talihli evli ve iki çocuk babası İlhan Gümüş ise sabah saatlerinde Optimum’dan arandığında işyerinde olduğunu belirterek, ‘’Hiç beklemiyorum. Alışveriş yapıp bilet almıştık ama neredeyse unutmuş gibiydim. Hiç de umut beslemedim. Nasıl olsa çıkmaz diye düşünüyordum. Talihli olduğumu bildirdikleri o telefon görüşmesi hayatımın en mutlu anlarından biri oldu. Büyük bir sevinçle önce eşimi aradım ama bana inanmadı, şaka yaptığımı sandı. Bunun üzerine işyerinden ayrılıp eve koştum, anlattım. Bu bizim hem yeni yılımız hem bayramımız oldu.’’ dedi.

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi Müdürü Şansın Özerdoğan ise son model iki otomobilin Optimum’un Club kart üyelerine sunduğu avantajlardan sadece birisi olduğunu belirterek, ‘’Ücretsiz bir üyelik sistemi olan bu karta sahip olanlar 100 TL ve üzerlerindeki alışverişleri karşılığında bir çekiliş hakkı elde ettiler. 55 bin civarında katılımcı vardı. Talihlilerimizi kutluyoruz’’ diye konuştu.

Talihliler, anahtarlarını aldıktan sonra araçlarına binip kornaya basarak sevinçlerini tüm AVM ziyaretçileriyle paylaştı.
CİHAN

Yorumlar