10 yıl üst üste il şampiyonu oldular

Malatya Özel Rahime Batu Ortaokulu yıldız erkek masa tenisi takımı üst üste 10. kez Malatya şampiyonu oldu.

Google Haberlere Abone ol
10 yıl üst üste il şampiyonu oldular

Malatya Özel Rahime Batu Ortaokulu yıldız erkek masa tenisi takımı üst üste 10. kez Malatya şampiyonu oldu.

    Malatya Yıldız Erkekler Masa Tenisi turnuvasında tüm rakiplerini yenen Rahime Batu Ortaokulu takımı şampiyonluğu elde etti. Üst üste 10. kez il şampiyonu olan okul takımı bölge şampiyonasında kenti temsil edecek.

    Beden eğitimi öğretmeni Şenol Topçu, takım sporcularının turnuvaya özverili bir şekilde çalıştıklarını belirtti. 4 sporcudan ikisinin 8. sınıf öğrencisi olması nedeniyle turnuvayla birlikte TEOG sınavlarına hazırlandığına dikkat çeken Topçu, diğer sporculardan birinin okul tarafından belirlenen bilim olimpiyatları takımında yer aldığını ifade etti. Topçu, “Bu yoğunluklarına rağmen disiplinli çalışmaları, sayesinde başarıyı yakaladılar” dedi.

    Özel Rahime Batu Ortaokulu Müdürü Haşim Tezcan da okul takımlarının masa tenisinde hem Malatya hem Türkiye çapında adını duyurduğunu ifade etti. 10 yıldır üst üste il şampiyonluğunun kırılması zor bir rekor olduğunu vurgulayan Tezcan, “Hedefimiz Mardin de yapılacak olan grup maçlarında birinci çıkıp Türkiye şampiyonu olmak. Öğrencilerimize onların ailelerine, antrenörlerine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar