10 Nisan Polis Haftası Terme'de kutlandı

Türk emniyet teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü, Terme'de düzenlenen programla kutlandı.

Google Haberlere Abone ol
10 Nisan Polis Haftası Terme'de kutlandı

Türk emniyet teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü, Terme'de düzenlenen programla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda, Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başlayan programa Terme Kaymakamı Fahri Meral, Garnizon Komutanı Per. Yzb. Vedat Topak, Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Özdemir, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, kurum müdürleri, sivil toplum kuruşları ve polisler katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan programda konuşan Terme İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, polis teşkilatı adına tebrikleri kabul etti ve mesai arkadaşlarının polis gününü kutladı. Kutlama programı, daha sonra ilçe emniyet müdürlüğünde devam etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da bir kutlama mesajı yayınlayarak, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümünü kutladı. Başkan Kul, “Bütün vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliği için günün kesintisiz 24 saatinde devamlı görev yapan fedakâr polisimizin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Halkın huzuru, genel güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için, fedakârca hizmet veren emniyet teşkilatımızın kuruluşunun 169. yıl dönümünde, polisimizin duygu ve heyecanını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu itibarla emniyet teşkilatımızın tüm mensupları millet olarak iftihar kaynaklarımız arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk polis teşkilatının 169'uncu kuruluş yıl dönümünde, başta Terme ve Samsun’da görev yapan polislerimiz olmak üzere tüm polislerimizin haftasını kutluyor, hepsine en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar