10 ay önce 9 kamyon çöp çıkan evden, tekrar kamyonlar dolusu çöp boşaltıldı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde 10 ay önce 9 kamyon dolusu çöpün çıkartıldığı evden tekrar kamyonlar dolusu çöp boşaltıldı.

Google Haberlere Abone ol
10 ay önce 9 kamyon çöp çıkan evden, tekrar kamyonlar dolusu çöp boşaltıldı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde 10 ay önce 9 kamyon dolusu çöpün çıkartıldığı evden tekrar kamyonlar dolusu çöp boşaltıldı. Zabıta ve temizlik ekipleri gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.

Hacıoğlu Mahallesi Manolya Sokak'ta Ş.T.'nin atık biriktirdiği evinden yükselen koku, mahalle halkının şikayetine neden oldu. Durumu BİMER ve belediyeye bildiren vatandaşlar, yardım istedi.
1 Mart 2013'te 9 kamyon çöpün çıkartıldığı eve bu sabah ikinci kez giden Erenler Belediyesi'ne bağlı zabıta ve temizlik işleri ekipleri, evdeki atıkları görünce hayrete düştü. Ş.T. ve eşi, atıkları kaldırmaya gelen belediye ekiplerine tepki gösterdi.

Belediye ekiplerine direnen Ş.T., polis aracına alındı. Temizlik ekipleri de evin dışında biriktirilen atıkları kamyona doldurdu. Atıkların arasından çok sayıda bisiklet çıkması üzerine zabıta ekipleri durumu polise bildirdi. Polis, bisikletlerin nereden alındığı konusunda inceleme başlattı.
Temizlik operasyonunda evden kamyonlar dolusu çöp çıktı. CİHAN

Yorumlar