1 Mayıs zanlıları adliyede

1 Mayıs’ta çıkan olaylarda gözaltına alınan zanlıların bir bölümü adliyeye sevk edildi. Gözaltında bulunan diğer şüphelilerin de gün içerisinde adliyeye gönderilmesi bekleniyor.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Taksim’e yürümek...

Google Haberlere Abone ol
1 Mayıs zanlıları adliyede

1 Mayıs’ta çıkan olaylarda gözaltına alınan zanlıların bir bölümü adliyeye sevk edildi. Gözaltında bulunan diğer şüphelilerin de gün içerisinde adliyeye gönderilmesi bekleniyor.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Taksim’e yürümek isteyen ve izinsiz gösterilere karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlıların bir bölümü sabah saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Emniyetteki diğer zanlıların da işlemlerin ardından gün içerisinde adliyeye gönderilmesi bekleniyor. Çevik kuvvet midibüsleriyle adliye getirilen şüpheliler, içeriye otopark gerişinden alındı. Şüphelilerin yakınları da erken saatlerden itibaren adliye önüne gelerek beklemeye başladı.

Çevik kuvvet ekipleri şüphelilerin getirilmesi sırasında Çağlayan’daki İstanbul adalet Sarayı önünde güvenlik önlemi aldı. Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) da çıkabilecek olaylara karşı adliye önüne konuşlandırıldı.

CİHAN

Yorumlar