1 Mayıs'ta 15 bin polis görev yapacak

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında, 15 bin polis, 3 polis helikopteri ve 120 TOMA görev yapacak

Google Haberlere Abone ol
1 Mayıs'ta 15 bin polis görev yapacak
İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında 15 bin polis, 3 polis helikopteri ve 120 TOMA'nın görev yapacağı bildirildi.

AA muhabirinin emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında bir olumsuzluk yaşanmaması için il genelinde 4 kademeden oluşan güvenlik tedbiri alacağı öğrenildi.

Sendika üyelerinin ve katılımcıların ilk toplama noktalarında, katılımcıların yoğun olarak kullanacağı metro ve metrobüs duraklarında, grupların miting alanına yürüyecekleri güzergahlarda ve miting alanında geniş güvenlik tedbirleri alınacak.

İstanbul Bakırköy Halk Pazarında yapılacak 1 Mayıs kutlamaları için bölgede dedektörlü polislerin ve bomba inceleme ve imha uzmanlarının da aralarında bulunduğu 6 bin polisle her türlü tedbirin alınacağı, bu ekiplere özel eğitimli köpeklerin yanı sıra polis helikopterleriyle TOMA'ların da destek vereceği kaydedildi.

Kent genelinde, 15 bin polisin, 3 polis helikopterinin ve 120 TOMA'nın görev yapacağı, ayrıca gerek duyulması halinde iç hizmetlerde mesai yapan personelin de anında sahada görevlendirileceği bildirildi.

Yorumlar