1 Mayıs olaylarından gazeteciler de nasibini aldı

İstanbul’da 1 Mayıs kutlamalarında birçok ilçede polisle göstericiler arasında arbede çıktı. En iyi görüntüyü almak için hayatlarını risk atan basın emekçileri, çoğu zaman iki arada kaldı. Beşiktaş’ta bir gazeteci bileğine gelen...

Google Haberlere Abone ol
1 Mayıs olaylarından gazeteciler de nasibini aldı

İstanbul’da 1 Mayıs kutlamalarında birçok ilçede polisle göstericiler arasında arbede çıktı. En iyi görüntüyü almak için hayatlarını risk atan basın emekçileri, çoğu zaman iki arada kaldı. Beşiktaş’ta bir gazeteci bileğine gelen taşla yaralandı.

İstanbul’un bir çok ilçesinde 1 Mayıs gergin geçiyor. Polisin de göstericilerin de olası gerginlikler için hazırlıklarını yaptıkları görüldü. Polisin müdahalesiyle ara sokaklara dağılan göstericiler, havai fişek, taş, misket, şişeleri polislere attı. Polisler ise tazyikli su, biber gazıyla müdahale etti.

Bu arbededen en çok basın emekçileri zarar gördü. En iyi görüntüyü almak için hayatlarını riske atan basın mensupları yaralandı. Bir gazeteci bileğine gelen taşla yarandı. Meslektaşlarına yardım ettikten sonra gazeteciler yine görev yerlerine geçti. Göstericilerin attığı taşlara rağmen bina köşelerinden çekim yapan gazeteciler, merkezlerine görüntüyü göndermek için çabaladı.

CİHAN

Yorumlar