1 Mayıs olaylarında gözünü kaybeden Ceyhan'dan, polis hakkında suç duyurusu

Ankara’daki 1 Mayıs olayları sırasında polisin attığı plastik mermi sonrası görme yetisini kaybeden Barış Ceyhan polis hakkında suç duyurusunda bulundu.Ceyhan ve ailesi suç duyurusu öncesinde Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması...

Google Haberlere Abone ol
1 Mayıs olaylarında gözünü kaybeden Ceyhan'dan, polis hakkında suç duyurusu

Ankara’daki 1 Mayıs olayları sırasında polisin attığı plastik mermi sonrası görme yetisini kaybeden Barış Ceyhan polis hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ceyhan ve ailesi suç duyurusu öncesinde Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Cumhuriyet Halk Partisi Ankara milletvekili Aylin Nazlı Aka da katıldı. Oğlunun gözünün kaybedilmediğini, çalındığı söyleyen Barış Ceyhan’ın babası Mustafa Ceyhan, “Polis gelip adalete teslim olsun. Onunla yüzleşmek istiyorum. Sonuna kadar hakkımız savunacağız. Bizim çocuğumuza olanın başkasının çocuğuna olmaması için iktidarın duyarlı olması gerekiyor. Bunun en başta sorumlusu AKP’dir. Mahkeme polise ağır bir ceza verirse, bu örnek olur. Muhalefet partileri vatandaşlar 'geçmiş olsun' demeye geldi ama AK Parti hükümetinden hiç kimse telefon dahi açmadı.” dedi.

CİHAN

Yorumlar