PKK kamplarına art arda iki operasyon

Kuzey Irak'taki Metina, Sinath, Haftanin ve Zap bölgelerine düzenlenen 2 ayrı hava harekatında PKK'ya ait 26 hedef imha edildi

Google Haberlere Abone ol
PKK kamplarına art arda iki operasyon
Genelkurmay Başkanlığından, Irak'ın kuzeyindeki bölücü terör örgütüne ait hedeflere dün hava harekatı düzenlendiği, F-16 ve F-4 savaş uçaklarının teröristlere ait mevzi, barınak ve mağaraların bulunduğu 26 hedefi imha ettiği bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki bölücü terör örgütü hedeflerine dün gerçekleştirilen hava harekatıyla teröristlere ait mevzi, barınak ve mağaraların bulunduğu 26 hedef imha edildi.
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetlerince bölücü terör örgütüne ait Irak'ın kuzeyindeki hedeflere dün hava harekatı düzenlendi.

İlk olarak Metina, Sinath, Haftanin, Zap bölgelerini vuran F-16 ve F-4 uçakları, daha sonra Metina, Haftanin ve Zap bölgelerine iki harekat daha gerçekleştirdi.

Hava harekatlarıyla teröristlerce kullanıldığı belirlenen silah, mevzi, barınak ve mağaraların bulunduğu 26 hedef imha edildi.

Söz konusu bölgelerdeki hasar ve zayiat tespit çalışmaları sürüyor.
 

Yorumlar