MHP: Terörle mücadeleyi destekliyoruz

Hükümetin terörle mücadelesine ilk günden bu yana desteğini esirgemeyen MHP, bir kez daha desteğini yineledi

Google Haberlere Abone ol
MHP: Terörle mücadeleyi destekliyoruz

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Hükümetin özellikle geride bıraktığımız 2016 yılı içinde kararlı bir şekilde yürüttüğü terörle mücadelesine en büyük destek MHP'den gelmeye devam ediyor. Hükümetin terörle mücadelede atacağı her adımı şartsız bir şekilde destekleyeceğini daha önce bir kaç kez açıklayan MHP yönetimi, bugün bir kez daha desteğini yineledi. MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, yürütülen mücadeleyle ilgili olarak "Hükümetin terörle mücadelede yaptığı çalışmalara tam destek veriyoruz." dedi. MHP'li Usta, beraberindeki partililerle Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Adnan Uluışık'ın Vezirköprü'deki ailesini ziyaret etti. Terörle mücadelede yakınlarını kaybedenlerle bir süre sohbet eden Usta, aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

Grup Başkanvekili Usta, teröre karşı verilen mücadeleye destek olduklarını belirterek, "Bizler terörün bitmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hükümetin terörle mücadelede yaptığı çalışmalara tam destek veriyoruz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak." ifadesini kullandı.

Erhan Usta, daha sonra, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında yaralanan Çevik Kuvvet Polisi Ali Yüksel ile yine İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsünün geçtiği sırada teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan Çevik Kuvvet Polisi Veysel İğci'yi ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

MHP'li Usta'ya Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Özata ve partililer eşlik etti.

Yorumlar