İntihar eden adama 'atla' diyen kadınlar gözaltında

İstanul Boğaziçi Köprüsü'nde sabah saatlerinde meydana gelen intihar vakasında, intihara teşvik suçlamasıyla iki kadın gözaltına alındı. Kadınların, 'Atlayacaksan atla, trafiği kilitleme' dedikleri öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
İntihar eden adama 'atla' diyen kadınlar gözaltında

İstanbul'da bugün bir kişinin sabah saatlerinde Boğaziçi Köprüsü'nün korkuluklarına çıkarak kendini boşluğa bırakıp hayatına son vermesiyle ilgili olayda şok bir gelişme yaşandı. O sırada otomobille köprüden geçerken, "Saatlerce senin yüzünden trafikte bekliyoruz. Atlayacaksan atla" diye Erol Çetin'e bağırıp küfür ettikleri iddia edilen iki kadının "intihara teşvik etmek" suçundan gözaltına alındığı ortaya çıktı. Polis merkezine götürülen kadınların savcılık talimatıyla yarın adliyeye çıkarılması bekleniyor.

"İKNA EDİLMEK ÜZEREYDİ"

Boğaziçi Köprüsü'nde saat 09.30 sıralarında köprü korkuluklarına çıkan Erol Çetin adlı kişi, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından saatlerce ikna edilmeye çalışılmıştı. Bu sırada zaten sabah trafiği yüzünden aşırı yoğun olan Boğaziçi Köprüsü'nde sürücüler saatlerce beklemek zorunda kalmıştı. Ancak tüm çabalara rağmen, bir süre sonra üzerindeki tişörtü çıkaran Erol Çetin, kendini korkuluklardan aşağı bırakmıştı. Hızla aşağı düşen Erol Çetin, Deniz Polisi tarafından hemen sudan çıkarılmış, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı.

Boğaziçi Köprüsü'nde yaşanan olaydan yeni bir gelişme ortaya çıktı. Köprü üzerinde korkuluklarda asılı duran ve polis tarafından ikna edilmek üzere olduğu belirtilen Erol Çetin'i “İntihara teşvik ettikleri" ileri sürülen 2 kadının gözaltına alındığı belirtildi.

Olay sırasında köprüden otomobille geçen Hülya U. (49) ile Merve Ö.'nün (27), aracın camını açarak, “Senin yüzünden trafikte saatlerdir bekliyoruz. Atlayacaksan atla" diye bağırarak küfür ettikleri iddia edildi. Bu tepkiyi duyan Erol Çetin'in de kısa bir süre sonra kendisini boşluğa bıraktığı öğrenildi.

POLİS GÖZALTINA ALDI

Yaşanan bu olayın ardından köprü üzerinde tertibat alan polis ekipleri Hülya U. ve Merve Ö.'nün aracını durdurdu. Savcılıkla yapılan görüşmelerin ardından iki kadın “İntihara teşvik etmek" suçlamasıyla gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen kadınların, ifadelerinin alınmalarının ardından yarın adliyeye çıkarılmaları bekleniyor.

Gözaltındaki kadınların 10 yıla varan hapis cezasıyla yargılanabilecekleri belirtiliyor. 

 

Yorumlar