Gülen hakkında yakalama kararı

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı, Isparta merkezli 6 ilde gerçekleştirilen paralel yapılanma operasyonunda Fethullah Gülen ile Recep Uzunallı hakkında yakalama kararı çıkartıldı

Google Haberlere Abone ol
Gülen hakkında yakalama kararı

Isparta merkezli 6 ilde gerçekleştirilen paralel yapılanma operasyonunda örgütün lideri suçlamasıyla Fethullah Gülen ve Recep Uzunallı hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 ilde gerçekleştirilen ve 29'nun tutuklandığı FETÖ/PDY operasyonu kapsamında sürdürülen soruşturma devam ediyor.

Söz konusu soruşturma kapsamında terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen ile örgütün üst düzey yöneticilerinden olduğu belirtilen eski Zaman Gazetesi Genel Müdürü Recep Uzunallı hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Isparta, İstanbul, Antalya, Trabzon, Uşak ve Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen operasyonda hakkında yakalama kararı çıkartılan 56 kişiden 52'si gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen bu kişilerden, eski Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun da aralarında bulunduğu 29 şüpheli tutuklanmıştı.

Yorumlar