Erdoğan: O başörtülü bacılarımı PKK ile çalıştırdılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur'da yaptığı konuşmada, Zaman Gazetesi önünde yaşanan arbedelerle ilgili olarak, "Orada polisin önüne sürülen o başörtülü bacılarımızı bunlar Güneydoğu'da PKK ile sırt sırta çalıştırdılar" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: O başörtülü bacılarımı PKK ile çalıştırdılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur'da toplu açılış töreninde konuşuyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında paralel yapı iddialarına da değindi. Zaman Gazetesi önünde yaşanan arbedelerle ilgili olarak, "Bunlar sahtekar, bunlar cambaz. İşte buyrun bak çıkıyor bütün hileler ortaya. Yok neymiş, basın hürriyetiymiş. Düşünebiliyor musunuz gazeteleri var, suç üstü yakalanıyorlar. Emniyet görevlileri oraya girecek, toplamışlar oraya başı açık, başı örtülü tüm kardeşlerimizi, orada polisin önüne onlarla bariyer oluşturuyorlar. O başörtülü kardeşlerimizi bunlar var ya güneydoğuda PKK'lılarla da sırt sırta seçimlerde bir araya getirdiler." dedi. 

Erdoğan, kayyumla ilgili olarak şunları söyledi: (Zaman gazetesine kayyum atanması) Gazetelerin önüne geldiler, girdi oraya emniyet. İçeride ne makine kalmış ne bilgisayar. Hepsini götürmüşler. Niye, devletin bütün kurumlarına sızmışlar. Ne yaparsanız yapın kaçamayacaksınız. Ne dedim, bunların inine gireceğiz. Girdik mi, girmeye devam ediyor muyuz?

Erdoğan, HDP'lilerin dokunulmazlıklarıyla ilgili olarak ise"Teröre bulaşanlar varsa, bunlar bedelini ödemelidir. Çünkü millet bunu bekliyor." dedi.

Yorumlar